Welkom bij TyreSwitch™ de nieuwe generatie bandenlichter!

tyreswitch

De TyreSwitch™ is de nieuwe generatie bandenlichters

Iedereen kent het bekende drietal metalen / kunststof bandenlichters om de band te lichten. Deze instrumenten zijn echter arbeidsintensief, lastig, vaak incompleet en gedateerd. Toch zijn deze bandenlichters al sinds jaar en dag in gebruik. Daar komt nu verandering in!

 

tyreswitch

 

 

 

 

 

 

De TyreSwitch™ is het gevolg van verdere doorontwikkeling van de bandenlichters, waarbij nieuwe materialen worden gecombineerd met een doordacht ontwerp. De TyreSwitch™ is niet alleen een handige en snelle "bandenlichter", het is ook een "bandopzetter" Met andere woorden een doorbraak op het gebied van het repareren van een lekke band, die het bekende drietal zal gaan vervangen.

 

Toepassing van de TyreSwitch™

tyreswitch

Op basis van de "rijke" economie van de afgelopen jaren is de trend ontstaan een fiets met een lekke band naar de fietsenmaker te brengen en te laten repareren. In de huidige recessie let een ieder op de (euro)centjen. De TyreSwitch™ is het antwoord om de consument zelf de lekke band op een (covenience) eenvoudige en een gemakkelijke manier te laten repareren. Dit levert niet alleen tijdwinst op, maar ook een kosten besparing. Welke Hollander is hier niet geïnteresseerd?